Uusi esite ”Syöpään sairastuneen työelämään paluun tuki – Työkaluja terveydenhuollon ammattilaisille” on saatavilla sähköisenä ja painettuna versiona.

Mitä työelämään paluun keinoja on ja mistä niitä haetaan? Mitkä etuudet on hyvä ottaa huomioon? Miten ammattilaiset voivat edistää sairastuneen kuntoutumista? Mitä akuutteja tai myöhäishaittoja syövästä tai sen hoidosta voi aiheutua sairastuneelle?

Esite on tarkoitettu ensisijaisesti erikoissairaanhoidon ja työterveyshuollon lääkäreille, mutta siitä on apua myös muille terveydenhuollon ammattilaisille.

Lataa esite ja tutustu laajempaan tietopakettiin: Syöpä ja työ Terveydenhuollon ammattilaisille

Esite on ladattavissa pdf-muodossa ja tilattavissa painettuna Suomen Syöpäpotilaat ry:n oppaista www.syopapotilaat.fi/potilasoppaat/. Lisäksi esitteestä on tulossa ruotsinkielinen versio joulukuussa. Jää kuulolle!

Esitteen sisällöstä on vastannut työterveyslääkäri Johanna Häggblom (Työplus Oy). Sisältötyötä ovat tukeneet myös syöpätautien erikoislääkäri, LT, tutkijatohtori ja kliininen opettaja Sanna Iivanainen (Oulun yliopisto / Oulun yliopistollinen sairaala) ja erityisasiantuntija Emma Andersson (Suomen Syöpäpotilaat ry). Esitteen toteutusta ovat tukeneet AstraZeneca, MSD ja Novartis.

Tutustu myös muihin Syöpä ja työelämä -materiaaleihin osoitteessa www.syopapotilaat.fi/potilasoppaat/.

Hyvänlaatuisin terveisin,

Emma Andersson
Erityisasiantuntija (edunvalvonta, työelämä)

Suomen Syöpäpotilaat – Cancerpatienterna i Finland ry

Puh. 045 104 5836
E-mail: emma.andersson@syopapotilaat.fi